Защо Seni Care?

Чувствителната кожа, изисква правилна грижа, особено на възрастни хора или на тези, които използват абсорбиращи средства за незадържане на урина/изпражнения. Голямо внимание, трябва да се обърне на тези части на тялото, които постоянно са изложени на контакт с дразнещи фактори, като урина, изпражнения, пот. От изключителна защита се нуждаят местата, които често са сухи и са с кератоза/ороговяване – лакти, колене и пети.

Когато се грижим за кожата, трябва да се стремим да ограничаваме контактите й с дразнещи вещества. За предпочитане е да се използват продукти от една серия, като най-добри са онези, които имат неутрално рН.

Защо e хубаво, да се използва специализиранa козметика Seni Care за грижа на кожата?

  • Козметиката, приготвена със специално подбрани рецепти, осигурява отлично действие при суха и чувствителна кожа, изискваща специални грижи.
  • В козметиката Seni Care използваните натурални съставки са безопасни, дори и при най-чувствителната кожа.
  • Цялата козметика с марка Seni Care притежава леко кисело pH, което е оптимално за кожата.
  • Козметиката Seni Care укрепва защитния слой на кожата и я прави по-устойчива на дразнене.
  • С модерни технологии и специално подбрани активни съставки, козметиката Seni Care, действа изключително нежно и ефективно, защитавайки липидния кожен слой.
  • Широка гама от продукти под форма на една серия, дава възможност за избор и се допълва, като се прилага в 3-стъпки за грижа на кожата:

Внимателно почистване:

Възможност за избор на продукти за почистване с вода или без вода – изборът зависи от предпочитания от вас метод за грижи.

Специализираната козметика Seni Care не съдържа сапун, а това намалява риска от раздразнения на кожата.

Специализираната козметика Seni Care e многофункционална и това позволява да се намали количеството на използваната козметика, като се намали до минимум риска от дразнене на кожата.

Регенерация и активизация:

Многофункционалната козметика Seni Care, улеснява регенерацията на епидермиса, подхранва, стимулира и овлажнява кожата, осигурява ежедневна защита при чувствителна кожа.

Ефективна защита:

Възможност на избор на защитен крем с цинков оксид или с аргинин – изборът зависи от предпочитаната защитна бариера.

За да се запознаете с цялостната оферта на козметиката Seni Care, натиснете тук