men men
opiekun opiekun
para para
women women
Seni

Seni е марка, на която милиони хора по света се доверяват.

Seni помага на инко болни хора и болногледачи на хронично болни и хора с увреждания, като им осигурява абсорбиращи продукти с първокласно качество, както и решения за грижа за кожата.

Ние организираме локални и интернационални проекти, които имат за цел да запознаят хората с проблема на инконтиненцията, както и да помогнат на хора с увреждания и хронично болни.
Различните зони на телата ни се нуждаят от специална грижа и защита. Голямото разнообразие от продуктите Seni за грижа за кожата деликатно ще я почистят, ще я възстановят и защитят ефективно.

диагностика

Ако не можете да определите кой абсорбиращ продукт е най-добър за вас, имайки предвид Вашето физическо състояние и степен на инконтиненция, използвайте инструмента, наречен Диагностика.

Отговорете на 3 въпроса и получете персонална препоръка за това какъв продукт отговаря на Вашите нужди.

диагностика

болногледачи

При заболяване на близък човек, раждане на увредено или болно дете или възрастни родители, възниква въпросът с предоставянето на грижи за тях. Независимо дали човекът, който се нуждае от грижа, е болен, с увреждане или възрастен и дали болногледачът е родител, друг роднина или професионален такъв, ситуацията е трудна за цялото семейство. Ние Ви препоръчваме да се запознаете по-обстойно с гледането на болни хора и модерното разрешаване на проблеми с уринарна инконтиненция и грижа за кожата.

Препоръчваме Ви да научите повече за гледането на болни хора и модерните решения за уринарна инконтиненция и грижа за тялото.

още

за специалисти

Специалистите често са едни от най-добрите източници на сила и мотивация за болните хора и им помагат да се преборят с болестта.

Уважаеми специалисти, ние искаме да Ви помогнем във Вашата работа с хора с инконтиненция, ето защо Ви предлагаме цялостна информационна база, свързана с проблема, широка гама от абсорбиращи продукти и продукти за грижа за кожата, както и помощ в подобряване на уменията.

още