ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

талия бедра
Вземете сантиметър и измерете Вашите талия и бедра.
Изберете продуктова категория, която е най-подходяща за Вас или човека, за когото се грижите:
размер

Как да изберете подходящ размер?

Лесно е - при превръзките за контрол на пикочния мехур или анатомично оформени превръзки, обърнете внимание на изискваното абсорбиране. При абсорбиращите продукти от полуотворената и затворената система, използвайте готовия калкулатор за размери.

Правилният избор на продукт не се прави само на база на категорията на дадения продукт, но и зависи от неговия размер. Неправилно избраният размер на пелената може да повлияе на здравето на болния и да увеличи разходите за пелени.

Często zdarza się, że wybiera się większą rozmiarowo pieluchę, bo daje ona wrażenie większej chłonności. Tymczasem dla większej chłonności należy wybrać produkt o podwyższonej chłonności w odpowiednim rozmiarze.

Добре прилягащата пелена гарантира::

  • по-голям комфорт на болния,
  • по-малко работа и по-рядко смяна на спалното бельо,
  • намаляване на разходите за пране.

Продукт, който е прекалено малък, ще протърква кожата, създавайки неприятни протривания на талията и слабините. Това, особено при хората на легло, може да предизвика рани от залежаване, които се лекуват трудно.

Продукт, който е прекалено голям, няма да приляга плътно по тялото. Това е честа причина за странични течове. Рисковете от протичане не само намаляват комфорта, но също така водят до необходимост от по-често пране на дрехи и спално бельо.

!

Защото кожата няма да се защити сама

Специализирана грижа:
- за суха и чувствителна кожа
- при профилактика на рани от залежаване
- при уринарна инконтиненция

вижте продуктите