Полуотворени и затворени системи пелени

Seni представя широка гама от абсорбиращи продукти, от които пациентите да избират:

Като се има предвид състава на продуктите, универсалните пелени могат да бъдат разделени на две системи: полу-отворени и затворени такива.

Каква е разликата между тези системи?

Полу-отворена система Класическата или затворената система
Включва универсалните пелени с регулируеми бедрени ленти. Еластичните бедрени ленти, които обхващат малка повърхност на тялото, осигуряват оптимално пасване към тялото. Полу-отворена система съчетава най-доброто от анатомично оформените подложки и класическите универсални пелени. Полу-отворена конструкция може да се открие при Seni Optima универсални пелени.
Може да откриете при Super Seni и Seni Kids пелени с крилца вместо бедрени ленти. Затворената конструкция осигурява перфектно пасване към тялото, както и удобна, надеждна и доказана защита.

Активните хора, които могат да контролират уринирането си, със сигурност ще се чувстват много по-удобно с универсалните пелении с еластични бедрени ленти, които могат да бъдат сваляни и вдигани като обикновено бельо, и са наистина удобни и лесни за използване. За лежащо болните или тези с ограничена подвижност, ние препоръчваме затворената система, която осигурява оптимална защита при средна и тежка инконтиненция.

Пелените от всяка от системите осигуряват отлична защита при инконтиненция. Все пак е важно да изберете най-подходящия размер и ниво на абсорбация, а също и за да активирате правилно продукта, преди да го използвате.