Seni Lady а превръзки

Някои жени не знаят какво да направят, когато разберат, че имат проблем с незадържането на урина. Някои от тях се опитват да скрият проблема си. Те се опитват да защитят бельото си чрез използване на целулозна вата, памук или традиционни дебели превръзки. Това решение, обаче, не работи достатъчно добре, тъй като не решава голяма част от проблемите - неприятната миризма, протичания, необходимостта от честа смяна и постоянното чувство на влага.

Има и такива, които решават да отидат на лекар, да попитат фармацевт или приятел за съвет, и откриват друго решение – урологични подложки, които осигуряват комфорт през целия ден и са наистина дискретни.

Защо Seni Lady?

Каква е разликата между Seni Lady и традиционните превръзки и защо използването на урологични подложки е по-ефективно при инконтиненция? Кръвта и урината имат различна консистенция, така че абсорбиращият продукт трябва също да бъде различен.

Забележете каква е разликата между обикновените дамски превръзки и Seni Lady подложките:

Не Параметриот неприятната миризма. Абсорбентното тяло може да се деформира от урината.

Seni Lady:

Анатомичната форма пасва перфектно към тялото дори след намокряне на абсорбентната сърцевина.

Дишащият слой позволява на кожата да диша и намалява до минимум риска от дразнене на кожата. Не съдържат латекс, което премахва възможността от алергични реакции.

Параметри
Обикновени подложки/ превръзки използвани при НЗУ
Урологични подложки Seni Lady
Миризма Не дават защита срещу неприятна миризма. Те имат специална функция Odour Stop, предотвратяваща неприятната миризма.
Свежест Поради ниската попиваемост изискват чести смени. Висока абсорбация – до 4 пъти по-висока, отколкото при обиктовените превръзки, така че остават свежи с часове.
Адаптиране към тялото след проникване на урина При проникване на  урина се деформират и в попивателната подложка може да се образуват бучки. Анатомичната им форма, добре приляга към тялото, въпреки появата на урина в абсорбиращата подложка.
Бързо и ефективно попиване и усещане за сухота Първото попиване е бързо, но влагата се  връща към повърхността под налягане. Абсорбцията се извършва само на мястото където става контакта между повърхността и урината. Повърхността може да остане влажна, неприятна на пипане. Влагата се разпределя по цялата абсорбираща подложка,благодарение на материала EDS. Абсорбцията е бърза и влагата не се връща при натиск, като повърхността на подложката остава суха.
Защита на кожата По-висок риск от дразнене на кожата поради постоянния допир с течността.
  • Паропропускливия външен слой, позволява на кожата да диша, което намалява риска от дразнене.
  • Те имат свойството Latex Free, благодарение на което, е  намален риска на поява на алергични реакции.
Допълнителна защита
  • Хидрофобичните странични прегради не позволяват на течността да излиза извън подложката.
  • Широките самозалепващи ленти осигуряват надеждно закрепване към бельото.
  • Натиск в средата на абсорбиращото тяло подобрява абсорбацията.

 

Ако имате нужда от надеждна, дискретна защита, за да се чувствате сухи и свежи през целия ден, изберете Seni Lady.