За активни мъже

Повечето мъже, които водят активен начин на живот, не знаят откъде да започнат, когато разберат, че имат проблем с незадържането на урина. В повечето случаи те крият проблема си и не са склонни да търсят лекарски съвет или да го споделят с партньора си. Мъжете, смутени от състоянието си, се изолират от приятелите и семейството си.

Това не трябва да бъде така. Първата стъпка е да се преодолее срама и неудобството. След това е нужно да посетите лекар и започнете да използвате абсорбиращи продукти, които ще защитават бельото. Това е деликатна тема, свързана с интимна сфера, която все още продължава да бъде табу. Ако сте се сблъскали с незадържане на урина, не се страхувайте да поискате от Вашия лекар или фармацевт съвет.

Използвайте Seni Man урологични подложки или Seni Active гащи, създадени за физически активни хора.

Seni Man подложките са предназначени за хора, които търсят сигурност и комфорт, но също така очакват пълна свобода на действие. Тези подложки са изработени от висококачествени материали и имат анатомична форма, която се приспособява към мъжката анатомия и осигурява свобода на движение.

Еластичвото бельо Seni Active е идеалното решение за активни хора, които ценят удобството и безопасността. Поради високото си качество те гарантират комфорт и надеждна защита. Лесно могат да бъдат слагани и махани – точно като обикновено бельо.